Promenljivi znaci

Promenljivi znaci su Blizanci, Devica, Strelac i Ribe a promenljive kuće su treća, šesta, deveta i dvanaesta kuća. Svaki od ovih znakova označava kraj po jednog godišnjeg doba i prelaz u naredno godišnje doba.

Zajedničko za promenljive znake je to da se povezuju sa promenom, ovi znaci se često jako dobro pilagodjavaju promenama. Takodje, trude se da dobro razumeju promene, trude se da analiziraju i shvate nove situacije kako bi im se bolje prilagodili. Fleksibilnost je, dakle, bitna karakteristika ovih horoskopskih znakova a takva osobina/karakteristika može u mnogim situacijama biti važan faktor za postizanje boljeg razumevanja/slaganja i sa osobama koje bolje poznaju i sa osobama koje tek počinju da upoznaju. Nastoje da budu otvorenog uma i da bolje razumeju osobe iz svog okruženja. Trude se da, bez predrasda, bolje razumeju/shvate i one od kojih se znatno razlikuju.

Mnogi predstavnici ovih horoskopskih znakova su jako snalažljivi i u mnogim okolnostima kada nije lako snaći se. Dodatno, predstavnici ovih znakova mogu biti jako uspešni u sticanju novih znanja i u dodatnom unapređenju/usavršavanju svojih sposobnosti.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.