Horoskopski znak Jarac

Jarac Osobe rodjene u ovom znaku su često u mnogim stvarima ozbiljnije od predstavnika ostalih horoskopskih znakova. Onda kada nešto smatra zaista bitnim Jarac nastoji da se, u skladu sa situacijom, tome posveti sa punom ozbiljnošću. Ovo naročito važi kada sebi postavi cilj da ostvari one životne planove koji se odnose na posao i finansije ili na rast svog ugleda u društvu.

Onda kada nekog zaista zavoli tada su ljubavna osećanja postojana i snažna iako može postojati problem u iskazivanju takvih osećanja jer u ljubavi Jarac neretko ostavlja utisak emotivne uzdržanosti, postoji veća opasnost od ostavljanja pogrešnog utiska nedovoljne zainteresovanosti i onda kada to nije slučaj jer svoja pozitivna osećanja u ljubavi ponekad ne iskazuje dovoljno otvoreno, dovoljno jasno ili ih jednostavno ne iskazuje na adekvatan način.

Jarac veoma ceni porodične ili tradicionalne vrednosti ili one vrednosti koje su mu predstavljene od onih autoriteta kojima zaista veruje.

Jarac je u mnogijm situacijama ambiciozan predvodnik. Često se u životu bori za ostvarenje uspeha poput uporne i istrajne planinske koze koja se penje na vrh planine.

Jarac potpuno zadovoljstvo životom češće oseća tek onda kada postigne nešto veliko i važno naročito na poslovnom i na finansijskom planu. Rodjeni u znaku Jarca uglavnom veoma ozbiljno prilaze poslu i veliko zadovoljstvo nalaze u unapredjenju svoje poslovne karijere i svog poslovno-finansijskog statusa. Novac im je veoma važan jer novac smatraju dokazom uspeha i nagradom za trud.

Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca najverovatnije umete da i kod drugih ljudi cenite ambicioznost i spremnost na zalaganja na poslovnom planu tj umete da cenite njihovu spremnost na ozbiljan i temeljan pristup radu i neretko ste spremni da se ugledate na one koji su na tom životnom polju uspešni.

Horoskopski znak Jarac žena

Za ženu Jarca važi da je uporna i odlučna, kako u ostvarenju svojih ciljeva na poslovno-finansijskom planu tako i u ostvarenju svojih želja na ljubavnom planu. Može se dešavati da ostavlja utisak emotivno hladne osobe ali takav utisak nije uvek i odraz stvarnih njenih emocija. U ljubavnoj vezi ili braku joj naročito može smetati ukoliko ne postoji dovoljno tolerancije i ravnopravnosti. Voli komplimente ukoliko su iskreni.

Horoskopski znak Jarac muškarac

Muškarac Jarac može ostavljati utisak da su mu karijera i posao važniji od ljubavnog života ali nije uvek tako. Voli da zna šta njegova voljena osoba misli o njemu, teško oprašta uvredu a ne voli ni preterana laskanja. Trudi se da bude praktičan i ekonomičan, ne voli veće neplanirane troškove pa se ponekad može steći i utisak da je sebičan. Mnogi muškarci koji su rođeni u znaku Jarca teže iskazuju svoja osećanja u ljubavi pa zbog toga često ostavljaju pogrešan utisak.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.