Kako osvojiti svaki horoskopski znak

Otkrijte da li će u ljubavi Ovnu pre privući pažnju neko ko je dominantniji i otvoreniji ili neko ko je misteriozniji i nepristupačniji. Da li ovan više voli da uživa u društvu strastvenog šarmera koji će ga osvajati na suptilniji način ili voli "napadnije" osobe? Saznajte da li će u ljubavi na Bika ostaviti pozitivan utisak pre neko ko je bučniji, nasrtljiviji i skloniji flertu ili će mu pre privući pažnju nežna osoba suptilnog izgleda kojoj je vernost i porodica na prvom mestu. Da li Blizancima u ljubavi prija društvo povučenih, stidljivih i manje pričljivih osoba ili im više odgovaraju komunikativne, duhovite i slobodnije osobe.

Pročitaj tekst: Kako osvojiti Ovna, Bika ili Blizance

Otkrijte da li će u ljubavi Raka pre osvojiti nežna i romantična duša koja voli da posmatra zalazak sunca ili neko slobodnijih i modernijih shvatanja sa drugačijim stilom života. Da li Lav u ljubavi prvo primeti spoljašnji izgled i želi pored sebe nekoga ko je prijatnog i moćnog fizičkog izgleda sa lepim manirima ili u ljubavi ima drugačija očekivanja? Otkrijte da li Devica postavlja visoke kriterijume u ljjubavi. Kakva bi trebalo da bude osoba koja će ispuniti očekivanja Device i osvojiti srce ovog horoskopskog znaka?

Pročitaj tekst: Kako osvojiti Raka, Lava ili Devicu

Otkrijte na koji način Vaga bira u ljubavi i šta je to što otvara vrata do srca ovog vazdušnog znaka. Da li Škorpiju može osvojiti neko ko voli strastveno uživanje u ljubavnim avanturama ili neko ko preferira ljubav na duže staze sa jednom odabranom osobom? Saznajte kakva osoba može probuditi zainteresovanost kod Strelca.

Pročitaj tekst: Kako osvojiti Vagu, Škorpiju ili Strelca

Otkrijte kakve kvalitete i osobine treba da ima osoba sa kojom će Jarac želeti da izgradi čvrstu ljubavnu vezu. Saznajte koliko treba da bude zanimljiva osoba koja će se dopasti vodoliji. O kakvoj ljjubavi mašta predstavnik horoskopskog znaka Ribe?

Pročitaj tekst: Kako osvojiti Jarca, Vodoliju ili Ribe

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.