Ako ste horoskopski znak Bik a Vaš podznak je...

Podznak u kombinaciji sa Bikom.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK OVAN

Znak Bik podznak Ovan najčešće ukazuje na to da osoba voli da postiže uspehe zahvaljujući sopstvenom radu i sopstvenim zalaganjima dok manje voli da se oslanja preterano na druge kada joj je potrebna bilo kakva vrsta pomoći i ne voli da opterećuje ljude oko sebe svojim problemima. Osim toga, ova kombinacija znaka i podnaka ukazuje na to da osoba uvek čvrsto stoji iza svojih stavova. Međutim, ovu osobu povremeno mogu ograničavati isuviše konzervativna shvatanja i određene vrste predrasuda, usled čega može imati poteškoća u ostvarenju dobrih međuljudskih odnosa.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK BIK

Znak Bik podznak Bik najčešće ukazuje na emotivnu prirodu ličnosti, na izražen kreativni potencijal kao i na ranjivost osećanja. Takođe, ova osoba je jako privržena svojoj porodici i toplini porodičnog doma. Što se tiče ljubavi, povremeno može imati poteškoća u iskazivanju svojih emocija tako da usled nedovoljnog razumevanja u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom može izazvati i emotivno udaljavanje. Osim toga, ova kombinacija znaka i podznaka neretko ukazuje i na naglašene mogućnosti za dostizanje većeg materijalnog bogatstva.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK BLIZANCI

Znak Bik podznak Blizanci neretko ukazuje na to da osoba ima skrivene potencijale međutim, nedovoljno vremena posvećuje sebi i daljem razvoju i unapređenju svoje ličnosti usled nekih drugih životnih okolnosti. Ova kombinacija znaka i podznaka ukazuje na to da osoba poseduje snažan potencijal za ostvarenje uspeha na mnogim životnim poljima, ukoliko pronađe adekvatan način za bolje ispoljavanje svih svojih kvaliteta i sposobnosti, pošto su joj zvezde veoma naklonjene za ostvarenje veoma zavidnog uspeha na svim životnim poljima.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK RAK

Znak Bik podznak Rak najčešće ukazuje na snažnu emotivnost osobe i na veliku privrženost mestu odrastanja i porodici. Takođe, ova kombinacija znaka i podznaka ukazuje na nesigurnost u sebe tako da osoba može veoma lako biti podložna raznim uticajima drugih ljudi. Na zdravstvenom planu, ova kombinacija znaka i podznaka može ukazivati na veću osetljivost i krhkost zdravstvenog stanja ali i na izraženu opasnost od zapostavljanja nekih simptoma kao i od povremene nedovoljne posvećenosti staranju o svom zdravlju. Osim toga, ova kombinacija znaka i podznaka ukazuje i na razvijenu empatiju kao i na moguću ranjivost osećanja na polju ljubavi.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK LAV

Znak Bik podznak Lav neretko ukazuje na prisutnu snažnu kreativnost i darovitost što osoba može veoma dobro iskoristiti i u praktične svrhe. Ova osoba jako voli da uživa u luksuznim stvarima a sebe najčešće voli da predstavlja na glamurozan način. Veoma je dostojanstvena, puna harizme i ume da se dobro kontroliše i da vlada sobom. Kombinacija znaka Bika i podnaka Lava takođe, ukazuje na određene predispozicije za dostizanje visokog i značajnog položaja na društvenoj lestvici i na naglašene mogućnosti za sticanje većeg materijalnog bogatstva. Ova kombinacija međutim, može ukazivati i na gajenje određenih predrasuda i suviše konzervativnih shvatanja, tako da to može osobi predstavljati jako ograničavajući faktor prilikom donošenja bitnih životnih odluka.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK DEVICA

Znak Bik podznak Devica neretko ukazuje na izvesniji problematičan ljubavni odnos sa voljenom osobom usled povremene naglašene potrebe za detaljnim analiziranjem i testiranjem ponašanja voljene osobe usled čega i dolazi do javljanja češćih nesporazuma i do javljanja svađa i nesuglasica. Osoba takođe, nije uvek spremna na razumna kompromisna rešenja tako da se može događati da se problemi u ljubavi produbljuju i prerastaju u češća emotivna udaljavanja. Na poslovnom planu, je moguće javljanje komplikacija i raznih problema neposredno pre realizovanja zacrtanih ciljeva. Osim toga, povremeno je moguća i pojava snažnije nemotivisanosti za rad.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK VAGA

Znak Bik podznak Vaga je kombinacija koja najčešće ukazuje na izraženu moć imaginacije i na dobro razvijeno estetsko čulo. Ova kombinacija znaka i podznaka neretko ukazuje i na to da osoba veoma voli prirodu a naročito cveće, ima izgrađen sopstveni stil oblačenja, vrlo je senzitivne prirode a takođe, voli i da spaja lepo s korisnim. Ova kombinacija ukazuje i na naglašene mogućnosti za ostvarenje jako dobre lične satisfakcije rezultatima koje može postići svojim umetničkim stvaralaštvom. Na polju ljubavi, postoji izraženija opasnost od preteranog idealizovanja voljene osobe tako da su moguća i razočarenja usled nekih prevelikih ili nerealnih očekivanja od voljene osobe.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK ŠKORPIJA

Znak Bik podznak Škorpija je kombinacija znaka i podznaka koja najčešće ukazuje na jak potencijal za ostvarenje vrlo harmoničnog ljubavnog odnosa međutim, ukoliko su ostali relevantni aspekti u ličnom horoskopu negativni postoji izražena opasnost od češćeg narušavanja kvaliteta međusobne komunikacije u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom i od javljanja češćih nesuglasica i nesporazuma oko raznih sitnica ali i usled moguće nedovoljne usaglašenosti međusobnih stavova kada su u pitanju zajedničke emotivne želje i potrebe tako da se u tom slučaju ovakav potencijal može teže ispoljiti.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK STRELAC

Znak Bik podznak Strelac neretko ukazuje na naglašenije mogućnosti za ostvarenje velike nezavisnosti na poslovno-finansijskom planu kao i na izražen mudar i sofisticiran pristup prilikom poslovnih planiranja i ispunjavanja poslovnih dužnosti. Ova kombinacija ukazuje i na to da je osoba veliki ljubitelj prirode i životinja, a takođe, ova osoba je neretko i veliki filantrop. Na polju ljubavi, ova osoba često podjednako teži ne samo ka čuvstvenom uživanju tj uživanju na seksualnom nivou već i ka ostvarenju harmoničnog ljubavnog odnosa na dubljem nivou razumevanja tj ka višem duhovnom nivou.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK JARAC

Znak Bik podznak Jarac najčešće ukazuje na izražen takmičarski duh i na snažnu ambicioznost, međutim, ukoliko se stvari ne odvijaju planiranim tokom kod ove osobe se može javiti snažna nemotivisanost za rad tako da je i ostvarenje zacrtanih ciljeva na poslovno-finansijskom planu umnogome otežano. Ova kombinacija znaka i podznaka često ukazuje i na to da osoba može ostvariti veću produktivnost na poslovnom planu ukoliko slobodnije ispoljava svoju kreativnost. Osim toga, ova kombinacija ukazuje i na to da osoba može povremeno biti bezrazložno pesimistična i sklona melanholiji, može biti ekstremno konvencionalna, može biti plašljiva i može suzbijati svoja osećanja iz straha da ne bude povređena.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK VODOLIJA

Znak Bik podznak Vodolija najčešće ukazuje na čvrsto izgrađen sistem vrednosti i načela od kojih osoba ne voli puno da odstupa. Ova osoba takođe, poseduje i snažnu mentalnu snagu i izuzetnu jačinu volje ali, ponekad može imati vrlo protivrečna osećanja koja se međusobno sukobljavaju tako da vrlo lako može postati opsednuta nekim idejama čije ostvarenje nije tako realno. Takođe, ova osoba može biti ponekad vrlo kruta i nepristupačna u ljubavnom odnosu što joj može otežavati ljubavni dijalog. Karakteristično je i to da je osoba često vrlo društvena i omiljena u društvu.

Ako ste ZNAK BIK PODZNAK RIBE

Znak Bik podznak Ribe neretko ukazuje na izrazitu emotivnost i na razvijenu empatiju. Takođe, osoba je često i vrlo privržena svojoj porodici. Na polju ljubavi, ova osoba je najčešće veliki romantičar i sanjar kome obično ne predstavlja problem da svoje želje projektuje na realnost. Ponekad je međutim, izražena stidljivost koja osobi onemogućava ispoljavanje emocija na pravi način. Na poslovnom planu, osoba deluje smireno i ne voli da bezrazložno ulazi u rasprave već se trudi da ostavlja dobar utisak na druge osobe iz poslovnog okruženja.

Autorka: Olivera Petković
Pročitajte još: Horoskopski znak Bik


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.