Ako ste horoskopski znak Blizanci a Vaš podznak je...

Podznak u kombinaciji sa Blizancima.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK OVAN

Znak Blizanci podznak Ovan neretko ukazuje na vrlo spretnu i komunikativnu osobu koja voli da se izražava direktno i bez oklevanja. Ova kombinacija znaka i podznaka ukazuje i na brz i dinamičan um, na brzo razmišljanje i brzo izvođenje zaključaka. Međutim, postoji izraženija opasnost od donošenja suviše preuranjenih odluka usled veće nestrpljivosti. Ova kombinacija takođe daje indicije i za ostvarenje većeg uspeha na poslovno-finansijskom planu u onim oblastima i zanimanjima u kojima do većeg izražaja može doći sposobnost za uspostavljanje dobre međuljudske komunikacije. Kombinacija znak Blizanci podznak Ovan na polju ljubavi često ukazuje na promenljivost i nestalnost osećanja i na moguće teže adaptiranje ljubavnom partneru. Međutim, ukoliko su ostali relevantni aspekti za ljubav harmonični ova osoba je najčešće u stanju da iskristališe osećanja i da ih na dovoljno otvoren i jasan način ispolji prema svojoj voljenoj osobi.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK BIK

Znak Blizanci podznak Bik najčešće ukazuje na to da osoba ima izražen osećaj za praktičnost što može dobro iskoristiti u pravcu konstruktivnih promena na polju posla i finansija i ostvariti veoma zavidne rezultate na ovom životnom polju. U zavisnosti od toga kakvi su ostali relevantni aspekti u natalnoj karti zavisi i u kojoj meri i koliko efikasno osoba može iskoristiti sve svoje kvalitete u praktične svrhe. Ova kombinacija neretko ukazuje i na to da je osoba vrlo uviđavna, konzervativna i emotivna. U ljubavi najčešće nastoji na ostvarenju čvršće sigurnosti i dublje povezanosti sa voljenom osobom. Takođe, ova osoba najčešće teže menja svoje stavove i ne voli kada neko pokušava da je grubo ubeđuje u nešto sa čiim se ne slaže tako da može biti i manje spremna na kompromise u ljubavnom odnosu ali to se može odnositi i generalno na međuljudske odnose.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK BLIZANCI

Ova kombinacija horoskopskog znaka i podznaka često ukazuje na naglašenu sposobnost lakog prilagođavanja različitim životnim okolnostima, na dobru sposobnost brzog prikupljanja i usvajanja informacija kao i na razvijenu retoričku veštinu tj veštinu razboritog i lepog usmenog izražavanja. Ove osobe mogu imati mladalački izgled, mogu biti vedrog duha i optimističnog raspoloženja. Dodatno, ovakva kombinacija znaka i podznaka može ukazivati i na izražen smisao za humor. Međutim, kod ovih osoba može češće dolaziti do naglijeg i impulsivnijeg ispoljavanja nekih osećanja u neadekvatnim situacijama usled lakšeg uzbuđivanja. Naročito može dolaziti do javljanja češćih nesporazuma i neslaganja oko raznih sitnica u ljubavi usled mogućeg neadekvatnog i nejasnog ispoljavanja osećanja kao i usled mogućeg nerazumevanja ili nedovoljnog razumevanja kada se može dešavati da osoba, koliko god se trudi da rečima objasni neke stvari na pravi način, da joj to ne uspeva tj da u takvim situacijama gotovo uvek kaže nešto pogrešno.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK RAK

Ovakva kombinacija horoskopskog znaka i podznaka je često pokazatelj naglašene potrebe za ostvarenjem veće finansijske stabilnosti i nezavisnosti i veće emotivne sigurnosti. Ove osobe najčešće vole da uživaju u udobnosti i sigurnosti i mogu biti osetljivije na neke suviše stresne životne situacije. Veoma su maštovite i trude se da ispolje svoju originalnost i sposobnost imaginacije kroz najrazličitije stvari tako da uz dobre aspekte Fortune u natalnom horoskopu kao i ostalih relevantnih aspekata mnoge povoljne okolnosti mogu uticati na lakše iskorišćenje kreativnog potencijala i na bržu realizaciju njenih ciljeva na poslovno-finansijskom planu.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK LAV

Znak Blizanci podznak Lav najčešće ukazuje na harizmatičnu, dobroćudnu i na blagonaklonu osobu. Može biti naglašena i potreba za isticanjem sebe u društvu a može biti prisutna i izraženija potreba ove osobe da bude dobro prihvaćena gde god da se pojavi kao i želja da se drugi gotovo uvek slažu sa njenim stavovima. Takođe, ova osoba nastoji da uvek bude samouverena i da na druge ostavlja utisak inteligentne osobe. Ova kombinacija horoskopskog znaka i podznaka ukazuje često i na moguće javljanje određenih poteškoća na poslovno-finansijskom planu usled izraženije razmetljivosti što lako dovodi do nedovoljno racionalnog i neopreznijeg raspolaganja novcem.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK DEVICA

ova kombinacija često ukazuje na pragmatičnu, komunikativnu i promišljenu osobu perfekcionističkih shvatanja. Može biti naglašena sposobnost uspostavljanja dobre komunikacije u interpersonalnim odnosima kao i postojanje snažnije težnje za jasno definisanim međuljudskim odnosima kako u ljubavi i prijateljstvu tako i na poslovnom planu. Dodatno, kombinacija znak Blizanci podznak Devica ukazuje i na to da ova osoba može biti zatvorenija prilikom ispoljavanja svoje nežnosti i pozitivnih osećanja u ljubavnom odnosu tj ljubavnoj vezi.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK VAGA

Kod ovakve kombinacije horoskopskog znaka i podznaka može biti naglašena prefinjena priroda, atraktivnost spoljašnjeg izgleda i istančan ukus za modu, lepotu i umetnost. Za osobe sa ovakvom kombinacijom znaka i podznaka se često može reći i da predstavljaju spoj inteligencije i dobrog stila tj spoj unutrašnje duševne lepote i prijatnog spoljašnjeg izgleda. Znak Blizanci podznak Vaga dodatno ukazuje i na postojanje izraženije opasnosti od češćeg narušavanja ravnoteže u ljubavi.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK ŠKORPIJA

Šarmantnost, magnetizam, tajnovitost i seksepilnost ličnosti neretko krase osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka. Takođe, može biti naglašena i sposobnost transformacije ličnosti u cilju pozitivnih promena u životu. Znak Blizanci podznak Škorpija ukazuje često i na to da osoba voli da preuzima inicijativu i kontrolu u kriznim situacijama. Naglašena je često i sposobnost ostvarenja dobre komunikacije u interpersonalnim odnosima. Međutim, postoji izraženija opasnost od javljanja češćih razočarenja na polju ljubavi i prijateljstva usled preteranog idealizovanja drugih osoba.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK STRELAC

Ova kombinacija horoskopskog znaka i podznaka često ukazuje na otvorenost uma, nezavisan duh kao i na optimistički pogled na život. Ove osobe mogu biti vrlo pričljive, zabavne, duhovite, avanturističkog duha (vole da putuju) jer na taj način proširuju svoja saznanja o svetu. Može biti naglašeno i intuitivno shvatanje stvari pomoću čega osoba može lakše prepoznati i iskoristiti brojne šanse i potencijale na mnogim životnim poljima.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK JARAC

Znak Blizanci podznak Jarac je kombinacija horoskopskog znaka i podznaka koja neretko ukazuje na odgovornu, ambicioznu i autoritativnu osobu zrelih shvatanja. Takođe, može biti naglašena sposobnost dobrog organizovanja u ispunjavanju obaveza kao i sposobnost prenošenja znanja mlađim osobama. Znak Blizanci podznak Jarac čestomože ukazivati i na rezervisanost i zatvorenost u ljubavi kao i na povremeno javljanje snažnijeg pesimističnog pogleda na ljubav. Dodatno ovakva kombinacija može ukazivati i na prijatan fizički i mladolik izgled.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK VODOLIJA

Znak Blizanci podznak Vodolija često je pokazatelj izuzetno društvene i komunikativne osobe širokih interesovanja i nezavisnog duha. Ova osoba poseduje snažan potencijal za sticanje većeg broja prijateljstava tokom života. Međutim, bez obzira na to osoba može često ostavljati utisak postojanja želje za određenim distanciranjem u međuljudskim odnosima usled čega može delovati nezainteresovano i hladno. Dodatno, znak Blizanci podznak Vodolija može ukazivati i na oprezniji pristup u ljubavnim vezama kao i na naglašenu potrebu za ljubavnim partnerom koji uliva sigurnost i koji pruža svu potrebnu podršku.

Ako ste ZNAK BLIZANCI PODZNAK RIBE

Ova kombinacija horoskopskog znaka i podznaka često ukazuje na romantičnu i sanjalačku prirodu ličnosti ove osobe, na razvijenu saosećajnost za druge kao i na dobroćudnost i velikodušnost. Može biti snažno naglašena kreativnost kao i sposobnost veštog ispoljavanja nekog umetničkog i kreativnog talenta. Ovo je osoba koja neretko privlači dosta pažnje jer može biti jako zanimljiva za svoju okolinu. U ljubavi ova osoba često traga za nekim ko je praktičan, analitičan i ko ume dovoljno jasno da uspostavlja ravnotežu u ljubavi.

Autorka: Olivera Petković
Pročitajte još: Horoskopski znak Blizanci


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.