Kako osvojiti Jarca, Vodoliju ili Ribe

Kako osvojiti Jarca

Jarac Sa Saturnom kao vladarom znaka Jarca ova osoba ima vrlo ozbiljnu percepciju ljubavi, mnoge osobe rođene u ovom horoskopskom znaku poštuju tradicionalna shvatanja o ljubavnoj vezi i nastoje na ostvarenju stabilne i čvrste ljubavne veze. Zrelost, ozbiljnost i odgovornost je ono što Jarac očekuje u ponašanju budućeg izabranika ili buduće izabranice svog srca. Iako za Jarca važi da u ljubavi može biti hladan i uzdržan kada je u pitanju ispoljavanje emocija prema voljenoj osobi to ne znači da ga uživanje u čarima ljubavi ne interesuje. Naprotiv, Jarac kao zemljani znak je iskonski predstavnik ljubavnika kome ljubav itekako može kategorično predstavljati suštinsku stvar u životu. Međutim, za osvajanje Jarca neophodan je adekvatan pristup. Mnoge osobe u znaku Jarca ne preferiraju avanture u ljubavi tako da shodno tome na njih slabiji utisak ostavljaju navalentnije osobe koje su spremne na sve i svašta kako bi privukle pažnju drugih. Jarcu je u ljubavi po pravilu potrebna odana, brižna, predana i nenametljiva osoba spremna na obavezivanje i na ozbiljniju ljubavnu vezu. Jarca privlače i uspešne osobe ako u prijateljstvu tako i u ljubavi pa će mu stoga u ljubavi pre privući pažnju osoba koja je upravo takva: uspešna i perspektivna, dok će biti znatno manje zainteresovan za one koje u odnosu na druge ne izdvaja nikakav značajniji uspeh u životu.

Kako osvojiti Vodoliju

Vodolija Nezavisna, nekonvencionalna i ekscentrična priroda ovog vazdušnog znaka u ljubavi čezne za nekim ko svojom fascinantnom pojavom i očaravajućim prisustvom nikoga ne ostavlja indiferentnim. Za uranovsku Vodoliju važi da voli da šokira tako da će i u ljubavi pokazati veće interesovanje za osobu s neobičnijom i nesvakidašnjom pojavom savremenih i modernih shvatanja. Vodoliju osvaja originalan pristup. Vodolija voli da očuva svoju slobodu u ljubavnoj vezi tako da je pri upoznavanju, u samom startu mogu lako odbiti i sami pokušaji ograničavanja njene slobode i nezavisnosti. Najčešće ne shvata dramatično svoju usamljenost i ne žuri kada je u pitanju ulazak u ljubavnu vezu tako da neretko vrlo strpljivo čeka pravu osobu i veruje da će se potpuno iznenadno pojaviti kada joj se najmanje nada. Da bi neko osvojio srce Vodolije potrebno je da uz originalan nastup nastoji da jasno izražava svoje stavove i da ne glumi već da prikazuje sebe u pravom svetlu. Osoba kojoj je na umu Vodolija mora da ima nešto jedinstveno što će Vodoliju u potpunosti fascinirati i oboriti je s nogu.

Kako osvojiti Ribe

Ribe Horoskopski znak Ribe čezne za romantičnom, "magičnom" i "nestvarnom" ljubavlju koja će ispuniti svaku poru njegovog suptilnog bića. Osoba sa zodijačkim znakom Ribe voli da bude mistična i tajanstvena pri upoznavanju tako da je potrebno oprezno joj prići. Ova osoba ne voli grubost i agresivnost u pristupu već nežnost i romantičnost. O ljubavi voli da razmišlja kao o potpunom sjedinjenju dvaju srodnih duša a pri izboru ljubavnog partnera/partnerke neretko se koristi i svojim unutrašnjih osećajem tj intuicijom. Sentimentalnost, romantičnost, maštovitost i sklonost ka duhovnom je ono što predstavlja prednosti i kvalitete često potrebne za osvajanje ovog vodenog znaka.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.