Horoskopski znak Vodolija

Vodolija Vodolija je jedanaesti znak Zodijaka, vazdušni je znak, po modalitetu je fiksni, po polaritetu je pozitivan znak. Planeta koja vlada Vodolijom je Uran.

Osobe rođene u ovom znaku su često harizmatične, jedinstvene, vole da budu originalne, da budu neobične, da šokiraju i da svojom jedinstvenošću privlače pažnju osoba iz svog okruženja. Buduće postupke ovih osoba nije uvek lako pretpostaviti, umeju da iznenade kako svojim postupcima tako i svojim izjavama.

Vodolija želi da proširuje svoja znanja i sposobnosti, ne voli da gaji predrasude, lako može steći širok krug prijatelja i često ima razumevanja za one koji su različiti.

Vodolija ume da privuče pažnju svoje okoline, u razgovoru neretko ume da bude vrlo ubedljiva pa joj može odgovarati uloga inicijatora društvenih dogadjaja ili promena.

Vodolija je individualista, ne voli da se uklapa u strogo određene šablone ponašanja. Često je privučena novim stvarima i novim idejama i može joj u velikoj meri odgovarati bavljenje praktičnim stvarima.

Horoskopski znak Vodolija žena

Žena Vodolija prepoznatljiva je po svojoj originalnoj ili jedinstvenoj pojavi i harizmatičnosti. Žena Vodolija često je nekonvencionalna u svom držanju. Društvena je, ležerna, prijatna i ljubazna kada je u prijatnom i interesantnom prijateljskom okruženju. Komunikativna je i često je savremenih shvatanja. Ume da bude kreativna. Nastoji da unapredjuje svoja znanja i sposobnosti. Nastoji da bude dobro informisana i može uspešno pratiti modne trendove. U ljubavi se češće može suočavati sa poteškoćama u iskazivanju svojih emocija.

Horoskopski znak Vodolija muškarac

Muškarac Vodolija je individualista, neretko se od većine izdvaja po svojim originalnim shvatanjima. Može biti privučen širokim spektrom različitih interesovanja i želi da bolje spozna stvarnost. Neretko je vrlo konkretan, inventivan i nastoji da bude u toku dešavanja. U ljubavi povremeno ostavlja pogrešan utisak naročito onda kada nema dovoljno strpljenja u komunikaciji.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.