Kako osvojiti Ovna, Bika ili Blizance

Kako osvojiti Ovna

Ovan Ovan nastoji da u ljubavi bude strastven, odan, direktan a može biti sklon i idealizovanju voljene osobe. Ne voli sputavanja niti ograničavanje slobode tako da može lako izgubiti interesovanje prema nekome ko pokuša da kontroliše njegovo ponašanje. Ovan je u ljubavi dostojanstven i često je siguran u svoja osećanja i tačno zna šta želi u ljubavi tako da ukoliko neko pokuša da manipuliše njime može veoma brzo izgubiti njegovu naklonost. Ovan neretko voli i da oseti da između i njega i voljene osobe postoji ljubavna "hemija" tako da Ovan ljubav najčešće doživljava kao "večno živu vatru" od koje očekuje ogromnu količinu strasti. Takođe, Ovan može biti privučen i osvajanju tajanstvenijih i nepristupačnijih osoba tako da ga u ljubavi može lako odbiti ukoliko je neka osoba previše napadna tj ukoliko prilikom upoznavnja preterano pokazuje svoju zainteresovanost prema njemu.

Kako osvojiti Bika

Bik Bik je u ljubavi najčešće lojalan, emotivan i voli da snažno svojim čulima uživa u ljubavi tako da će u ljubavi biti zadovoljan tek kada pronađe nekoga sa kim će deliti slična shvatanja o ljubavi i drugim vrednostima u životu kao i nekoga sa istom osećajnošću kao što je i on sam. Bika će u ljubavi teže privući osoba promenljivijeg ponašanja i nesigurnijih osećanja kao i neko ko je bučniji i ko inicira bespotrebne rasprave. Bika može odbiti i neumerenije i nervoznije ponašanje kao i ukoliko primeti da neko nestrpljivo žudi da otpočne ljubavnu vezu sa njim. Bik pre svega voli nežne, staložene, verne i stabilne osobe prefinjenog i suptilnog izgleda. Takođe, Bik voli da njegova voljena osoba bude privržena porodici i voli da zajedno uživaju u sigurnosti i toplini porodičnog doma.

Kako osvojiti Blizance

Blizanci Blizanci u ljubavi žude za ostvarenjem ljubavne veze koja na njih neće delovati sputavajuće i ograničavajuće već naprotiv nastoje da im život bude ispunjen ljubavlju koja će na njih delovati podsticajno i koja će unositi zabavu, vedrinu i pozitivnost u njihovom životu. Stoga će ih odbiti negativne, nekomunikativne, previše stidljive ili one osobe koje u većoj meri ispoljavaju osećanja veće ljubomore ili neka druga negativna osećanja. Blizancima je u ljubavi potrebna osoba savremenih shvatanja, pozitivna, radoznala, zabavna i otvorena u komunikaciji. Blizanci vole i da u ljubavnu vezu "uplove" spontano, neisplanirano i na potpuno prirodan i opušten način tako da im se neće dopasti ukoliko primete da im neko priprema u detalje neku strategiju za osvajanje. Blizance lakše mogu osvojiti inteligentnije, duhovite, prirodnije i komunikativne osobe dok će im manju pažnju privući izveštačene, preterano ćutljive i zlovoljne osobe sa kojima će im biti dosadno u društvu.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.