Kako osvojiti Vagu, Škorpiju ili Strelca

Kako osvojiti Vagu

Vaga Vaga teži za ostvarenjem ravnoteže i harmonije u ljubavi a njena sposobnost da dobro izmeri obe strane (dobre i loše osobine) kod osobe koja joj zaokupira misli i osećanja čini je veoma racionalnom pri odabiru i kada je u pitanju donošenje zaključaka o nekoj osobi tako da će najčešće dobro razmisliti pre nego što "uplovi" u neku ljubavnu vezu. Venera kao vladar Vage čini da je ljubav nešto što je neophodno Vagi pa iako može često provoditi vreme u maštanju o nekoj osobi, ipak će najvažniji preduslov za satisfakciju u ljubavi predstavljati da se Vaga oseti potpuno i na pravi način ispunjeno u ostvarenoj ljubavnoj vezi. Vaga je veoma ljubazna, prefinjena i otmena tako da će joj u ljubavi teško privući pažnju preterano navalentna osoba. Vagu će u ljubavi privući pre svega neko ko ima odmeren i sofisticiran pristup, zatim ta osoba treba biti pametna, kulturna, elokventna i sa stilom. Takođe, jedna od značajnijih stvari za privlačenje pažnje Vagi može predstavljati i spoljašnji izgled jer utisak koji Vaga stiče o nekome mora biti upotpunjen i odgovarajućim fizičkim izgledom kako bi ukus Vage u ljubavi bio zadovoljen i u estetskom pogledu. Vagu očaravaju prirodne lepote tako da će se oduševiti idejom o izlasku u prirodu ili idejom o šetnji parkom ili kejom. U ljubavnoj vezi Vaga ne podnosi preteranu posesivnost i ljubomoru tako da će to apsolutno biti veliki minus za osobu sa takvim sklonostima koja bi želela da otpočne ljubavnu vezu sa ovim vazdušnim znakom. Ukoliko vam je Vaga na umu trebalo bi da znate i da je često potrebno više strpljenja sa ovim horoskopskim znakom iz razloga što Vaga voli o svemu ozbiljno da razmišlja i ume da bude i neodlučna. Ključ koji otvara vrata do srca Vage jeste dovoljna umerenost u pristupu.

Kako osvojiti Škorpiju

Škorpija Škorpija u ljubavi ume da nameće svoje prisustvo jer poseduje izražen magnetizam ličnosti i zrači privlačnošću tako da su mnogi opčinjeni ovim horoskopskim znakom dok je sama Škorpija opčinjena ljubavlju. Međutim, to ne znači da je osvajanje ovog vodenog znaka jednostavno i lako jer iako Škorpija može biti sklona koketiranju u ljubavi i bez obzira na to što voli "ljubavne igre" ovaj zodijački znak je i duboko emotivan tako da, kada je u pitanju ljubavni odnos tj ljubavna veza, Škorpija je u potrazi za iskrenom ljubavlju i često ne preferira kratke ljubavne veze i avanture. Za Škorpiju važi i da je vrlo pronicljiva tako da ume da dobro procenjuje druge osobe i najčešće ume da napravi razliku između onih koji bi samo da se "poigravaju" u ljubavi od onih koji imaju ozbiljne namere. Stoga će Škorpiji manju zainteresovanost probuditi osoba za koju proceni da želi samo avanturu u ljubavi, dok može biti snažno privučena nekim ko ljubav shvata ozbiljno i kome će upravo ljubav predstavljati smisao svega u životu. Da bi Škorpija u ljubavi bila nekim očarana u potpunosti, osim što je potrebna podudarnost stavova o ljubavi i životu, ta osoba bi trebalo da bude i romantična a pomalo i tajanstvena. Škorpija voli da uspostavlja komunikaciju i pogledom tako da kod neke osobe često prvo primeti oči i sam pogled tj način na koji je neko posmatra. Osećanja Škorpije mogu biti i vrlo komplikovana tako da je Škorpiji u ljubavi potreban neko ko će pokazati dovoljno razumevanja i ko će biti spreman na potpuno sjedinjenje u ljubavi. Škorpiji će u ljubavi teže osvojiti srce neko ko je sklon traženju paralelnih ljubavnih veza i užasava je i sama pomisao na to da nije jedina svojoj dragoj osobi.

Kako osvojiti Strelca

Strelac Strelac u ljubavi traga za opuštenom, vedrom i zabavnom osobom slobodnog i avanturističkog duha. Za Strelca važi da je večito mlad u duši i da voli da uživa u zabavama i avanturama tako da će u ljubavi pre odabrati nekoga ko deli iste ambicije sa njim. Strelcu će u ljubavi pre probuditi interesovanje otvorena i duhovita osoba sa spontanim i luckastim nastupom nego neko ko je previše ozbiljan, rezervisan i predvidiv (u smislu da se smer odvijanja komunikacije i sam pristup te osobe može podvesti pod neka stroga pravila ili pod neki očekivani kliše). Strelac može lako izgubiti interesovanje za osobu za koju primeti da želi da mu na bilo koji način uskraćuje slobodu u donošenju odluka. Takođe, na Strelca može ostaviti jako negativan utisak i ukoliko neko pokuša da mu nameće obaveze i da vrši preveliki pritisak na njega jer se Strelac neretko plaši obavezivanja i potrebno je da mu se na prirodan i opušten način ljubav spontano desi.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.