Horoskopski znak Strelac

Strelac Strelac je deveti znak zodijaka, suprotan znak mu je horoskopski znak Blizanci. Ovaj znak je vatreni, po polaritetu je pozitivan a po modalitetu je promenljiv. Vladalac mu je Jupiter. Predstavnici ovog horoskopskog znaka neretko nastoje da ostave snažniji utisak ozbiljnosti iako zapravo na život često gledaju kao na avanturu ne mareći uvek previše za ostvarenje sigurnosti a može se dešavati i da sporije ispunjavaju neke važne preuzete obaveze ali to se može dešavati i zbog subjektivnije, ili pogrešne, procene prioriteta jer se uglavnom trude da budu organizovani onda kada nešto smatraju bitnim. U mnogim situacijama su nestrpljiviji, imaju veliko samopouzdanje i spremni su i na velike rizike što često nije dobro po njih same ali ni po druge ljude a ulazak u takve suvišne rizike je moguć i na privatnom i na poslovnom planu. Ponekad suviše eksperimentišu na finansijskom i na poslovnom planu.

U društvu ih neretko smatraju dobrim zabavljačima dok ponekad imaju suviše neobičan (pa čak i surov) smisao za humor.

Svojim radom nastoje da se izbore za bolju poziciju i trude se da budu praktični pre svega u ostvarenju svojih sopstvenih životnih ciljeva. Žele da budu nezavisni ali spremni su i da zatraže tuđu podršku onda kada situacija to zahteva. Predstavnici ovog horoskopskog znaka ne vole kada se od njih očekuje više nego što mogu da pruže.

Horoskopski znak Strelac žena

Žena Strelac nastoji da u ljubavi bude dovoljno nezavisna i ravnopravna. Ceni iskrenost u ljubavnom odnosu. Trudi se da ljubavni odnos sagleda onakvim kakav jeste i nada se da neće morati da se suočava sa negativnim iznenađenjima.

Horoskopski znak Strelac muškarac

Muškarac Strelac nije uvek vešt u upućivanju komplimenata svojoj voljenoj osobi. Nastoji da bude moralan u svojim postupcima. U ljubavi teži da se poveže sa svojom voljenom osobom i na dubljem, duhovnom, nivou.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.