Kako osvojiti Raka, Lava ili Devicu

Kako osvojiti Raka

Rak Rak je u ljubavi duboko senzibilna osoba i ima naglašenu potrebu za iskrenom ljubavlju i za emotivnom sigurnošću. Rak od ljubavne veze može često očekivati da mu pruži neku vrstu utočišta gde bi se osećao sigurno, toplo i zaštićeno od spoljašnjeg sveta. Za Raka je karakteristično i da je jako vezan za svoj dom i porodicu tako da će mu i u ljubavi najviše odgovarati osoba koja iznad svega ceni ove životne vrednosti. Kod voljene osobe će umeti jako da ceni odanost jer je Rak često i sam takav dok ukoliko voljena osoba povredi njegova osećanja neverstvom Rak će biti snažno povređen dok u nekim situacijama može i potisnuti takve emocije i hrabro nastaviti svoj život, doduše uz neku prolivenu suzu. Raku je, dakle, u ljubavi potrebna osoba koja ima podudarne stavove sa njegovim shvatanjem suštine ljubavi i ljubavnog odnosa. Veoma će mu prijati romantika, nežnost, pažljivost i dugi razgovori o osećanjima i ljubavi. Rak obožava cveće i romantično provedeno vreme sa svojom voljenom osobom tako da će biti oduševljen idejom o izlasku na romantičnu večeru pod sjajem svetlosti sveća, šetnjom po mesečini ili obali mora ili posmatranjem zalaska Sunca.

Kako osvojiti Lava

Lav Lav je u ljubavi romantičan, lojalan, zabavan, zaštitnički nastrojen a ponekad može biti sklon i manipulisanju ali najčešće ne iz neke loše namere već zbog toga što je željan ljubavi i pažnje. Kada neko osvoji srce Lava on će ostati dugo ili zauvek u njegovom životu ali da bi neko osvojio Lava potrebno je da mu se prvenstveno dopadne u smislu da mora da ostavi jači pozitivan utisak na Lava bilo zbog svoje spoljašnje pojave, lepih manira, ljubaznosti, pozitivnog razmišljanja i optimizma kojim će zračiti i privući pažnju Lava ili zbog nekih sitnih znakova pažnje, komplimenata ili poklona jer Lavovi obožavaju poklone kao i druge oblike pažnje. Lavovi pri upoznavanju vole da se predstavljaju na izuzetno glamurozan način i vole da budu upečatljivi i dobro upamćeni tako da će ih jako privući moćna i istovremeno nežna i romantična osoba, dakle, neko ko će znati da prati njihovu takođe moćnu pojavu. Na prvom sastanku Lav može često očekivati cveće ali postoji opasnost da posle prvog susreta "apetiti" Lava porastu jer je za Lava karakteristično da voli da uživa u glamuru i raskošu tako da može imati i neka veća očekivanja na početku ljubavne veze. Lav na početku ljubavne veze često može želeti i da testira spremnost voljene osobe da učini nešto izuzetno i nesvakidašnje kako bi se osetio posebnim tako da je poželjno Lavu prirediti neko prijatno iznenađenje kako bi se osećao kraljevski. Osim toga Lavovi vole komunikativne, društvene i nasmejane osobe dok ih mogu odbiti namrgođene i negativne osobe.

Kako osvojiti Devicu

Devica Devica u ljubavi nastoji da bude puna razumevanja, nežnosti i topline, međutim, Devica ume da bude i vrlo zahtevna i probirjiva u ljubavi tako da je neretko potrebno više strpljenja i uloženog truda za osvajanje ovog zemljanog znaka. Kada neko želi da zavede Devicu treba biti upoznat s činjenicom da za ovaj horoskopski znak važi da voli da uživa u otvorenoj i opuštenoj komunikaciji i "igri rečima" tako da je u startu može privući ukoliko je neka osoba komunikativna, opuštena i dovoljno inteligentna dok joj se manje može dopasti preterano zatvorena, povučena i stidljiva osoba. Devica, takođe, obraća dosta pažnje i na ponašanje drugih osoba tako da joj najčešće ostaje vrlo upečatljiv prvi utisak koji stiče o nekome tj razvoj situacije u ljubavi može velikim delom zavisiti od toga da li će se Devici dopasti sama pojava i predstavljanje zainteresovane osobe ukoliko primeti da ponašanje te osobe nije odgovarajuće tj ukoliko ponašanje osobe ne ispunjava određene kriterijume, Devica će odmah prestati da razmišlja o toj osobi. Devica ne voli bilo kakve oblike primitivnog i prostog ponašanja kod drugih kao što ne voli ni površnost već je može jako privući pristojno ponašanje i odmeren pristup. Kada neka osoba osvoji naklonost i ljubav Device, u ljubavnoj vezi može očekivati puno topline, strasti, zabavnih i poučnih razgovora, pružanje bezrezervne podrške i pomoći, odanost i precizno organizovane zajedničke trenutke.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.