Horoskopski znak Vaga

Vaga Vaga je sedmi znak Zodijaka. Vaga je vazdušni, pozitivan i kardinalni znak kojem je vladajuća planeta Venera. Za rođene u ovom horoskopskom znaku važi da su u mnogim situacijama spremni na kompromise. Kao vazdušni znak Vaga često može imati veoma praktičan pristup životu i razvijenu moć rasuđivanja uz nastojanje da u mnogim važnim životnim situacijama donosi zrele odluke pomoću razumskog i logičkog promišljanja trudeći se da u takvim situacijama koje zahtevaju ozbiljnost, stavlja svoje emocije po strani.

Predstavnici ovog horoskopskog znaka umeju da budu veoma zanimljivi u društvu, umeju da cene iskrenost u prijateljstvima i uživaju kada su okruženi osobama koje smatraju svojim pravim prijateljima i prijateljicama. Vage vole da sagledaju situaciju pre donošenja svojih odluka i neretko su oprezne u svom izboru pa ih zato može i više nego većinu drugih ljudi pogađati eventualan pogrešan izbor ili pogrešna odluka. Ponekad su neodlučnije u donošenju odluka jer vagaju i odmeravaju koja je odluka bolja, ispravnija, korisnija... Ukoliko se razočaraju u nekog prijatelja ili u neku prijateljicu takva situacija ih može snažno pogoditi ali ih može i učiniti znatno opreznijim u budućem odabiru društva odnosno učiniti ih opreznijim prilikom donošenja odluka sa kojim osobama će u budućnosti ulaziti u prijateljstva tj koje će osobe smatrati svojim prijateljima.

Vage umeju da uživaju u lepoti, u lepim stvarima iz svakodnevnog života, u umetnički lepim stvarima i u lepotama prirode, vole da budu okružene lepim stvarima i neretko su veliki ljubitelji umetnosti.

Horoskopski znak Vaga žena

Žena Vaga se trudi da ostavi dobar utisak na svoju okolinu, dosta pažnje posvećuje svom izgledu, voli da izgleda lepo i elegantno dok u ljubavi snažno nastoji da istakne i svoju unutrašnju lepotu tj pozitivne strane svoje ličnosti. Za žene rođene u ovom horoskopskom znaku važi da umeju da budu tolerantne i spremne na kompromise. U mnogim situacijama su oprezne u donošenju odluka što neretko može biti od velike koristi kako na privatnom planu tako i za postizanje uspeha na poslovnom planu.

Horoskopski znak Vaga muškarac

Muškarac Vaga nastoji da u životu napravi ispravan izbor kako na poslovnom tako i na privatnom ili ljubavnom planu tako da ostvarenje brojnih uspeha i na poslovnom i na privatnom planu može biti lakše. Ukoliko se potrudi da pronađe pravi balans u životu može pronaći veliko lično zadovoljstvo. Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku mogu ostvariti dobar sklad u ljubavi uz dovoljno spremnosti na jasnije isticanje svojih pravih kvaliteta tj pozitivnih osobina svoje ličnosti.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.