Početna strana
Ponuda
Potrebno je popuniti porudžbenicu nakon čega će Vam na mail stići potvrda porudžbine, dobićete u mejlu i sve informacije koje su Vam potrebne za uplatu na račun agencije. Naručeni horoskop će Vam stići na mejl već u roku od 2 radna dana od evidentirane uplate.

Uplata se vrši jednostavno, putem običnog naloga za uplatu, na šalteru bilo koje banke ili pošte - nalog za uplatu (uplatnicu) potražite na uplatnom mestu: u banci ili pošti (ili ukoliko Vam više odgovara možete uplatiti elektronski preko E-bankinga).


PORUDŽBENICA


Natalni horoskop za vas izrađuje i tumači lično astrolog Olja Petković.
Ukoliko iz bilo kog razloga želite da prilikom naručivanja horoskopa svoje podatke dostavite mailom umesto putem porudžbenice
možete se obratiti na e-mail:


olja@natalnakarta.net


Niste u obavezi da dostavite dokaz o uplati zato što će Vaša uplata (uplata pod Vašim imenom i prezimenom) biti evidentirana na izvodu banke u roku od 24h od uplate.

NARUČENI HOROSKOP možete očekivati za par dana od izvršene uplate zato što je za izradu potrebno odredjeno vreme.

Potrebno je da prilikom naručivanja horoskopa dostavite svoje ispravne podatke, astrolog ne snosi odgovornost u slučaju vaše greške niti preuzima obavezu ponovne izrade horoskopa ukoliko dostavite pogrešne podatke (ukoliko ne dostavite podatak o vremenu tj. satu rođenja podrazumeva se da je vreme rođenja podne).Upoznajte se sa izradom natalne karte i natalnog horoskopa. Ovde možete poručiti tumačenje natalne karte i izradu svog natalnog horoskopa. Natalna karta je polazna osnova za izradu natalnog horoskopa. Izrada natalne karte sadrži opširno tumačenje pozicija planeta i ostalih nebeskih tela u Vašoj natalnoj karti i otkrivanje značenja koja daju detaljniji uvid u dublje razumevanje svih bitnih segmenata Vašeg života. Natalni horoskop sadrži i tumačenje Vaše natalne karte i predikciju budućnosti sa savetima kako da uspešnije i lakše izbegnete probleme i kako da prepoznate i iskoristite šanse koje Vam se pružaju.


Podaci o agenciji ASTRUM:
PIB agencije: 104879916
Matični broj agencije: 60575118
Broj računa agencije: 160-272615-38 (Banca Intesa Beograd)
Vlasnik: Olivera Petković
Agencija postoji od 2007. godine
detaljnije: Informacije/podaci o agenciji

Copyright © Olivera Petković Autor svih tekstova na ovom sajtu je astrolog Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom.