Aspekti Sunca i Venere u natalnoj karti

Sunce i Venera mogu graditi konjunkciju. U takvom su međusobnom odnosu (međusobnoj udaljenosti) da ne grade opoziciju niti kvadrat (mogu graditi polukvadrat), ne grade trigon niti sekstil (mogu graditi polusekstil).

SUNCE KONJUNKCIJA VENERA

Sunce Konjunkcija Venera Konjunkcija Sunca i Venere u natalnoj karti često ukazuje na osobe koje su harizmatične i šarmantne i koje nastoje da se dobro staraju o svom fizičkom izgledu. Vole da dobijaju iskrene komplimente od bliskih osoba.

U mnogim situacijama ove osobe imaju dovoljno razumevanja za druge ali ih može u znatnoj meri pogađati tuđa neodgovornost a naročito im može biti teško da se suoče sa nekim problemima nastalim usled tuđe neodgovornosti ili neorganizovanosti.

Konjunkcija Sunca i Venere ukazuje na osobe kojima je bitno kakav će utisak ostavljati na svoju okolinu tako da u komunikaciji umeju da budu jako ljubazne i prijatne. Vole popularnost i nastoje da je ostvare i da je uvećaju ali ne baš u svakoj prilici niti po svaku cenu. Najčešće umeju da cene sklad i harmoniju. Često umeju da visosko cene tuđe talente i tuđu kreativnost. Svoja osećanja neretko iskazuju kroz svoju kreativnost. Mogu biti originalnije u ispoljavanju kreativnosti pa bi mogle pronalaziti veće zadovoljstvo i u umetničkom stvaralaštvu.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.