ZNACI ZODIJAKA U LJUBAVI

Ovan u ljubavi. Kao prvi znak Zodijaka u ljubavnim vezama Ovna karakteriše to da veoma često idealizuje svoj ljubavni odnos sa voljenom osobom što ne mora uvek biti negativno. Ovan je u ljubavi vrlo strastven i odan, takodje je i brzoplet i ne voli sputavanje i kontrolisanje. Po prirodi je neobuzdan ali kada se zaljubi i zavoli nekog ostaće uz tu osobu za celi život i biće spreman sve da učini za nju.

Bik u ljubavi. Kao drugi znak Zodijaka Bika u ljubavnim vezama karakteriše to što zbog svoje tvrdoglavosti i sporije reakcije često izaziva neprilike i javljanje nesporazuma. Takodje, vrlo je posesivan i ljubomoran i teže sazreva kao ličnost. Vrlo je emotivan i neprilagodljiv tako da morate naučiti kako da mu se približite i osvojite njegovo srce. U ljubavnim vezama teži ka emotivnoj i finansijskoj sigurnosti, kao i toplini porodičnog doma.

Blizanci u ljubavi. Kao treći znak Zodijaka Blizanci se u ljubavi pokazuju kao veliki pobornici potpune slobode i nezavisnosti. Osoba rodjena u ovom znaku vrlo lako se vezuje za osobu suprotnog pola, medjutim, zbog svoje nestalne i neobuzdane prirode može u svakom trenu nestati ukoliko primeti da se stvari ne odvijaju onako kako je planirano. Voli da flertuje, uživa u izazovima, luckast je i bez predrasuda.

Rak u ljubavi. Rak je četvrti znak Zodijaka za koga se može reći da je obdaren za ljubav i poklanjanje pažnje svojoj voljenoj osobi. Toliko se vezuje za osobu koja ispuni sva njegova očekivanja u ljubavi da je ne može lako pustiti da ode od nje pa čak ni na kratko. Vrlo je sentimentalan i lako prašta svojoj voljenoj osobi, prevazilazi sitne razlike i ne smetaju mu previše mane voljene osobe. Kada pronadje ljubav svog života potpuno je predan i podredjen.

Lav u ljubavi. Lav je peti znak Zodijaka za koga se može reći da u ljubavnim odnosima voli da bude nadmoćan i manipulativan. Uprkos tome, kada neko osvoji srce Lava može očekivati sa njim romantičnu ljubav za celi život. Lojalan je, uliva sigurnost ali često voli da komanduje i željan je pohvale i divljenja, zato mu morate pažljivo prići. Kako biste ga privukli i osvojili morate se pokazati punim samopouzdanja, da zračite sigurnošću i izgledate moćno.

Devica u ljubavi. Devica je šesti znak Zodijaka a u ljubavi je karakteriše to da sa voljenom osobom uvek gradi odnos pun razumevanja, topline i otvorene i iskrene komunikacije. Ono što je takodje karakteristično je i to da Devica uživa u tome da joj se neko udvara, divi i laska joj. U postelji je mnogo strastvenija nego što bi se moglo pomisliti, ali nemojte se začuditi ako je ponekad uzdržana i stroga jer se razlog nalazi u tome što za nju uvek važi odgovarajuće i prikladno ponašanje bez obzira kakva prilika je u pitanju.

Vaga u ljubavi. Vaga je sedmi znak Zodijaka a predstavnici ovog znaka tek u ljubavnom odnosu sa osobom svojih snova pokazuju skrivene strane svoje ličnosti. U društvenom životu je ponekad vrlo uzdržana, medjutim, u ljubavi je otvorena, šarmantna i često se potpuno poistovećuje sa svojom voljenom osobom. Vage privlače kulturne, inteligentne i osobe sa dobrim ukusom i stilom. Ono što je takodje karakteristično je i to da ne podnose ljubomoru i kontrolu.

Škorpija u ljubavi. Škorpija je osmi znak Zodijaka i predstavnike ovog znaka karakteriše to što se smatraju pripadnicima najseksepilnijeg znaka koji prosto zrači svojom privlačnošću i drugi su često opčinjeni njima. U ljubavnom odnosu su vrlo posvećeni a od voljene osobe imaju velike zahteve i neretko pokazuju svoju ljubomoru. Škorpiju ćete najlakše osvojiti tako što ćete biti romantični i tajnoviti, osim toga, slobodno se možete poigrati tako što ćete se udvarati a zatim povlačiti jer Škorpija voli takve igre.

Strelac u ljubavi. Strelac je deveti znak Zodijaka za koga u ljubavi važi pravilo da nikako ne voli podredjivanje, ograničavanje slobode, nametanje pravila u ponašanju i previše obaveza. Strelac stalno žudi za avanturom i želi da doživi što više stvari, proširi vidike i granice i neprestano doživljava uzbudjenja. Ono što je takodje karakteristično za Strelca je to da ga u ljubavi privlače nepredvidljive i neobične osobe. U većini slučajeva ne voli romantiku već izlazak pun uzbudjenja, opuštenost i spontanost.

Jarac u ljubavi. Jarac je deseti znak Zodijaka koji u ljubavi teži za toplinom i harmonijom porodičnog doma. Jarac je konzervativan i sklon tome da na prvom sastanku od osobe koja mu se veoma dopadne traži obavezivanje za celi život, što može imati kontraefekat. Privlače ga osobe sa stilom i skladnog i pristojnog izgleda. Takodje, Jarac je u ljubavi veran i odan a u prijateljstvu je iskreni prijatelj.

Vodolija u ljubavi. Vodolija je jedanaesti znak Zodijaka čiji su predstavnici u ljubavnim vezama najpre prijateljski nastrojeni dok im se osećanja tek kasnije bude ukoliko budu dovoljno zainteresovani. Vodolija veoma ceni slobodu i nesputanost ali kada pronadje osobu svojih snova bez problema se obavezuje i pristaje na sve. Ekscentrična je i ceni individualnost svake osobe, tako da u ljubavi uvek uvažava mišljenje voljene osobe i spremna je na kompromise.

Ribe u ljubavi. Ribe su dvanaesti znak Zodijaka i za predstavnike ovog znaka važi da su u ljubavi večiti romantici koji kada se zaljube predaju sebe u potpunosti i čine sve za svoju ljubav. Ribe su vrlo sentimentalne pa im morate oprezno prići vodeći računa o tome da ničim ne povredite njihovu krhku i nežnu dušu. Naročito ne vole kada ih kritikuju. Ono što je takodje karakteristično je to da ljubavnu vezu shvataju ozbiljno i od svoje voljene osobe zahtevaju da bude stalno tu i bude im čvrst oslonac u životu.

Autorka: Olivera Petković


Copyright © Olivera Petković
Autorka svih tekstova na ovom sajtu je astrološkinja Olivera Olja Petković. Autorska prava su zaštićena Zakonom. Tumačenje ličnih horoskopa je složeno i potrebno je imati u vidu da pojedinačni pokazatelji/aspekti u kombinaciji sa drugim pokazateljima i uticajima mogu imati i druga ili složenija značenja.